KÖSZÖNTŐ

 

Tisztelettel köszöntöm honlapunkon a Magyar Diáksport Szövetség sportolói, edzői, tagjai és munkatársai nevében!

Szövetségünk megújul, programunk felfrissül, lelkesedésünk és tenniakarásunk töretlen, az új vezetőség munkába állt. Vállaltuk, hogy a múlt értékeire támaszkodva, de a jelen elvárásainak megfelelve visszük tovább a diáksport ügyét, és küzdünk mindazokért, akik a jövő Magyarországát, a mi jövőnket viszik sikerre majd.

Személyesen ezt a kihívást, ahogy eddigi sikereimet is Nagyapám tanítására alapozom. Aki, ha látta, hogy elfáradtam vagy elcsüggedtem, mindig azt mondta nekem: "Minden lépés, amelyet ma megteszel, minden izom, amelyet ma megfeszítesz, minden akadály, amelyet ma ugrasz át, holnap lehet hogy fájni fog, de holnapután abból lesz a győzelem!"

Tudjuk, hogy milyen feladatok előtt állunk. Látjuk a problémákat és az azok mögött meghúzódó lehetőségeket. És azt is tudjuk, hogy a több évtizedes tudás és tapasztalat, ami ott van tanárainkban, edzőinkben és szakembereinkben a jövő generációjának erejével és kitartásával együtt meg tudja változtatni az országot, ahol élünk, a nemzetet, ahová tartozunk és a családunkat, akikért dolgozunk.

Ehhez a munkához kérem támogatásukat, munkájukat és véleményüket, amely segíti és sikerre viszi hazánkban a diáksport ügyét!

 

Balogh Gábor
Magyar Diáksport Szövetség
elnöke

 

www.diaksport.postr.hu